• Afbeelding 1
MENU

Het delen van ideeën, kennis en kunde leidt tot een optimaal resultaat

Het team

Jan Paul Favier

Jan Paul Favier

heeft Moleculaire Wetenschappen in Wageningen gestudeerd. Na zijn promotieonderzoek werd zijn loopbaan vervolgd als subsidie adviseur voor technologische-, innovatieve- en arbeidsbemiddelingsubsidies. Na succesvolle jaren in de Chemistry heeft hij in 2000 de overstap gemaakt naar de personele dienstverlening. Aanvankelijk als accountmanager en later als resource manager bij een grote detacheerder. In samenwerking met zijn collega Renée Kemps bouwde hij voor dit bedrijf de unit Research & Development tot een volwaardige afdeling met een competence lijn Chemie & Life Sciences. CLS Services is in 2005 opgericht door Jan Paul Favier en René Kemps. Als senior consultant heeft Jan Paul binnen dit bedrijf bio/food/farma als speciaal aandachtsgebied.
René Kemps

René Kemps

is afgestudeerd aan de Technische Universiteit in Eindhoven met als specialisatie Scheikundige Technologie. Hij begon zijn loopbaan als sales engineer bij Shipley Ronal, een dochteronderneming van Rohm & Haas. Vanaf 2000 heeft hij zijn carrière een impuls gegeven richting arbeidsbemiddeling en coaching bij een grote detacheerder. Hij was hier verantwoordelijk voor het opbouwen van de competence lijn Chemie & Life Sciences samen met zijn collega Jan Paul Favier. Deze ervaring heeft hem gemotiveerd om verder te studeren en in 2004 zijn universitaire studie General management bij Nyenrode succesvol af te ronden. In 2005 heeft hij mede CLS Services opgericht en heeft als senior consultant de verantwoordelijkheid voor de onderdelen chemie en farma.
Claudia Erwich-Faaij

Claudia Erwich-Faaij

studeerde Biomedische Wetenschappen aan de Universiteit van Leiden. Na het afronden van deze studie heeft ze als research analist gewerkt. Op de afdeling Kindergeneeskunde van het LUMC heeft ze haar onderzoek als promovenda vervolgd op het gebied van cellulaire migratie in hematologische en immunologische aandoeningen. Door bemiddeling van CLS Services heeft zij gewerkt als applicatie manager bij Astellas Pharma en ten behoeve van een project als Associate Scientist bij Philips Research. Sinds 2011 versterkt zij het team van CLS Services. In haar functie als senior consultant ligt haar specialisatie op het gebied van bio/farma.
Geraldine Sinnema

Geraldine Sinnema

studeerde Arbeidssociologie en Voorlichtingskunde aan Wageningen University. Sinds 1994 begeleidt ze academici en Hbo’ers uit de Life Sciences in hun loopbaan. In eerste instantie vanuit het loopbaancentrum van Wageningen Universiteit en daarna vanuit haar eigen bedrijf ‘Een wereld van verschil’. Sinds 2013 versterkt Geraldine ook het team van CLS Services. Ze verzorgt loopbaanbegeleiding, communicatietrainingen, workshops over sollicitatievaardigheden en individuele coaching. Ze is gecertificeerd loopbaanprofessional CMI-B.