• Afbeelding 1
MENU

Jouw perfecte baan is ons doel

Aanmelden | updaten

Binnen het werkveld Chemistry en Life Sciences ontmoeten wij graag gedreven professionals met een HBO- of wetenschappelijk opleidingsniveau. Wil je je oriënteren op de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden of heb je interesse in één van onze vacatures? Dan vragen we je om te reageren via ons digitale aanmeldformulier of rechtstreeks via de betreffende vacature. Voeg aan je reactie een uitgebreid curriculum vitae toe, voorzien van je motivatie, wensen en toekomstplannen.

Als je profiel aansluit op onze activiteiten dan willen we graag persoonlijk nader kennis met je maken. Enerzijds om te kijken of je wensen, plannen en capaciteiten overeenkomen met de concrete vacature(s), maar ook kan het zo zijn dat wij voor jou op zoek gaan naar die specifieke, jou op het lijf geschreven, baan binnen ons uitgebreide netwerk. Immers door onze persoonlijke aanpak en samenwerking willen ook onze opdrachtgevers verder kijken dan alleen openstaande vacatures.

Is er een potentiële match dan introduceren wij je bij onze opdrachtgever, waarna een kennismakingsgesprek volgt. Als beide partijen tot overeenstemming komen treed je in het geval van Werving & Selectie in dienst bij de opdrachtgever. Betreft het een interim project, dan kom je bij ons in dienst. In beide gevallen zorgen wij voor allround coaching en begeleiding, ook als het aankomt op goede arbeidsvoorwaarden.

Ben je al ingeschreven bij CLS Services en wil je ons op de hoogte houden van wijzigingen in je gegevens? Gebruik dan ons online updateformulier om deze wijzigingen aan ons door te geven.